Informatie avond Apneu

Donderdag 12 oktober is er een informatieve bijeenkomst, georganiseerd door de Apneuvereniging regio Amstelveen. U bent van harte welkom deze bij te wonen en u kunt zich aanmelden via: stoutenbeek@apneuvereniging.nl

Plaats: Ontmoetingsruimte van Ziekenhuis Amstelland.

 

De zaal is open vanaf 18.45 uur en de presentaties beginnen om 19.30 uur. Met een presentatie over Oscar (voorheen SleepyHead), een uitleesprogramma voor de sd-card met als titel: Meten is weten en gissen is missen. Deze lezing is bedoeld om je bewust te maken van de gegevens in het cpap-apparaat en wat je kunt aflezen van deze gegevens.
Vanaf 20.15 uur is er de mogelijkheid om groepsgewijs, volgens schema, langs te gaan bij de Maskerraad, de stands van de leveranciers te bezoeken, de sd-card te laten uitlezen, de informatiestand te bezoeken en deel te nemen aan groepsgesprekken.

De aanwezige leveranciers zijn: Vivisol, Total Care, Air Liquide Healthcare Nederland (Medidis en VitalAire) en Resmed. Ook kunt u bij de leveranciers informatie over de mra-beugel en de slaappositietrainer (SPT) krijgen.
Wilt u uw sd-card of usb-stick laten uitlezen? lever deze dan in bij de inschrijving in een envelop, voorzien van naam, geboortedatum, e-mailadres en type en merk van uw cpap-apparaat.

Houd u er rekening mee dat het parkeren betaald is.