Wil jij  de Stichting Vrienden Ziekenhuis Amstelland helpen?

 

Als een patiënt in het ziekenhuis ligt, kan hij of zij wel wat steun gebruiken van familie en of vrienden. Daarom zetten wij ons als Stichting Vrienden Ziekenhuis Amstelland in om het ziekenhuisverblijf van patiënten en de zorg voor hen en hun naasten aangenamer te maken. Hiermee ondersteunen wij ook het werk van artsen en verpleegkundigen.

Wij vinden het namelijk belangrijk dat mensen worden gewaardeerd voor het goede werk dat ze doen, dat kan niet altijd door krappe ziekenhuisbudgetten. Wij willen daaraan een bijdrage leveren.  Goed voor patiënten, goed voor de medewerkers en goed voor het ziekenhuis!

Jij kan de Vrienden helpen!

Vriend worden kan al vanaf 25 euro per jaar. Jouw bijdrage is meer dan welkom. Vul je gegevens in via dit formulier

Voor € 150 per jaar kan je Sponsor van onze Stichting  worden.  Als je een bedrijf hebt dan kan jouw logo op onze website zichtbaar  worden gemaakt.

Aanmelden als sponsor kan via  dit  formulier.

Wil je een eenmalige gift doen? Maak het bedrag over naar NL 29 INGB 0000377119 t.n.v. Stichting Vrienden van het Ziekenhuis Amstelland.

Een periodieke volmacht  waarbij je vijf jaar of langer een vast bedrag per jaar schenkt.  Kijk voor verdere informatie hier

Het maken van een testament of legaat . Kijk voor verdere informatie hier.