Alle Berichten en Projecten 

 


Buidelstoelen voor Ziekenhuis Amstelland

Twee medewerkers van Neonatologie deden enige tijd geleden de wens om enkele buidelstoelen aan te schaffen. Het buidelen past goed binnen het principes van waaruit Ziekenhuis Amstelland werkt. Op de Neonatologie worden de baby’s verzorgd volgens de ontwikkelings-gerichte zorgmethode. Dat wil zeggen dat er wordt gekeken wat de baby aangeeft en aankan. De verzorging sluit hier zo veel mogelijk op aan.

Lees meer »

Dag van de Zorg

Zondag 12 mei was het Dag van de Zorg. Een dag om stil te staan bij de onmisbare rol die zorgverleners en verpleegkundigen spelen in onze samenleving. Overal in Nederland werden zij extra in het zonnetje gezet. Ook in het Ziekenhuis Amstelland. En de Stichting Vrienden van het Ziekenhuis Amstelland had gezorgd voor een fijne versnapering, misschien niet heel gezond, maar wel lekker!

Lees meer »

Mooi begin 2024

Wat een prachtig begin van het nieuwe jaar voor de Vrienden van Ziekenhuis Amstelland. Wij ontvingen deze week een tweetal donaties van een zeer gulhartige mevrouw uit Amstelveen van in totaal liefst € 12.000.

Lees meer »

Heartpillows

Wel eens van het heartpillows gehoord? Oorspronkelijk komt het idee daarvoor uit de Verenigde Staten en is via een Deense verpleegkundige Europa binnengekomen. Het omvat een ontwerp voor een kussentje dat pijn en zwelling na een borstkanker operatie helpt te verminderen.

Lees meer »

Nieuwsbrief

De najaarseditie van de Nieuwsbrief Vrienden Ziekenhuis Amstelveen is uit! Binnenkort krijgen onze Vrienden de nieuwsbrief thuis gestuurd. Maar nu is de brief ook al te lezen op deze website. Waar gaat deze keer over ?

Lees meer »

Informatie avond Apneu

Donderdag 12 oktober is er een informatieve bijeenkomst, georganiseerd door de Apneuvereniging regio Amstelveen. U bent van harte welkom deze bij te wonen en u kunt zich aanmelden via: stoutenbeek@apneuvereniging.nl

Lees meer »